Piura

Huidverbeterende behandelingen

Voor de huidverjonging en verbetering van een probleemhuid bieden wij tal van oplossingen. Na een analyse van uw huidtype bepalen we samen welke behandeling bij u past. U kunt daarbij denken aan:

 

Bindweefselmassage

Effecten van de bindweefselmassage

  • stimulatie van de huiddoorbloeding
  • vermindering van verklevingen en blokkades
  • betere afvoer van afvalstoffen
  • betere opname van werkstoffen uit de producten die gebruikt worden
  • huidverbetering

80 euro per behandeling 

Anti aging Perfect Skin

Deze behandeling zorgt voor een actieve huidvernieuwing doordat het huid vernieuwingsproces van binnenuit gestimuleerd wordt. De dode huidcellen worden verwijderd middels proteasen en dit stimuleert een gezonde doorbloeding. Uw huid ziet er weer fris en stralend uit en voelt zijdezacht aan. Tijdens de behandeling worden alleen de dode huidcellen verwijderd, dit maakt de lijn tot een zeer veilige, doch effectieve behandeling voor iedere huid, zelfs de meest gevoelige.

60 euro

Supreme lift 

Deze behandeling wordt uitgevoerd met 100% natuurlijke werkstoffen en zorgt voor een direct liftende werking, de huid is gladder, voller en krijgt weer glans. De supreme lift behandeling is bij uitstek geschikt voor de rijpere huid, de huid met rimpels, huidverslapping, fijne lijntjes, kraaienpootjes. Ter ondersteuning of als kuur tegen voortijdig huidveroudering en voor wie een gladde huid wenst en effect wil voelen.

60 euro

Bio peeling

Een 100% natuurlijke kruidenpeeling. De Piura Bio Peeling richt zich op een pure huidverbetering, een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden. De Bio Peeling is geschikt voor alle huidtypen en voor wie kampt met bepaalde huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea, psoriasis en littekens. De Bio Peeling kan als losse behandeling gedaan worden, maar een kuur geeft meer resultaat. Als U kiest voor de Bio Peeling dan horen daarbij ook de thuisproducten voor de nazorg, dit is een

  • Herbal Recovery Concentrate serum (43,50 euro)
  • Zon beschermer Cream like a Shade, factor 50 (26,95 euro)

bio peeling 65 euro excl. producten
3 x bio peeling (kuur) 175,00 euro  excl. producten

Cupping massage

Echt een behandeling voor huidverbetering. Met cupping wordt het bindweefsel losgemaakt en de doorbloeding van de huid gestimuleerd, de huidcellen krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen worden cellen aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine, wat zorgt voor de stevigheid van de huid.Voor het lichaam wordt cupping vooral ingezet bij het behandelen van cellulitis.

50 euro voor gezichtsbehandeling met cups, informeer naar andere mogelijkheden

Honing bindweefselmassage

Een krachtige massage die uw huid roze tot rood laat worden en tot diep in het bindweefsel werkt. Producten op basis van honing zijn bijna altijd geschikt voor ieder huidtype. Door het gebruik van de honing wordt de huis zacht, soepel en elastisch.

50 euro per gezichtsbehandeling met honing, informeer naar andere mogelijkheden