Piura

Schoonheidsbehandelingen

Behandelingen op maat

Compacte behandeling

Compacte behandeling:  een ontspannende basis behandeling die bestaat uit, een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een masker en nabehandeling. Tijdens het masker kunt u kiezen voor een extra aanvulling op de behandeling, zie extra’s. De behandeling wordt speciaal op uw huid aangepast.

55 euro – 60 min

Uitgebreide behandeling

Deze behandeling is uitgebreider dan de compacte behandeling doordat er een gezicht, nek en schouder massage bij komt voor een gezonde doorbloeding. U krijgt een voet- of handmassage tijdens het masker.

75 euro – 90 min

Eenmalige kennismakingsbehandeling

U kunt kennis maken met de salon, en ik ga uw huid bekijken en wat vragen stellen over hoe u uw huid verzorgd en zo samen het beste uit uw huid halen.

45 euro

Jonge huid

De behandeling voor de jonge huid is gericht op het goed reinigen van de huid en op de problemen die de jonge huid ervaart. Er wordt gewerkt met specifiek afgestemde producten.

35 euro

Behandeling voor de man

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de man om een frisse, zuivere en goed verzorgde huid te verkrijgen en te behouden. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, masker, en een hoofdhuid of schouder-nekmassage en nabehandeling.

50 euro