Piura

Gezichtsbehandelingen

Eenmalige kennismakingsbehandeling

U kunt kennis maken met de salon en ik ga uw huid bekijken en wat vragen stellen over hoe u uw huid verzorgt om het beste uit uw huid halen.

€ 45,00

Compacte gezichtsbehandeling

Compacte behandeling:  een ontspannende basis behandeling die bestaat uit: een oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een masker en nabehandeling. Tijdens het masker kunt u kiezen voor een extra aanvulling op de behandeling, zie extra’s. De behandeling wordt speciaal op uw huid aangepast.

€ 50,00 – 60 minuten

Uitgebreide gezichtsbehandeling

Deze behandeling is uitgebreider dan de compacte behandeling doordat er een gezichts-, nek- en schoudermassage bij komt voor een gezonde doorbloeding. U krijgt een voet- of handmassage tijdens het masker.

€ 65,00 – 90 minuten

Gezichtsbehandeling voor de jonge huid

De behandeling voor de jonge huid is gericht op het goed reinigen van de huid en op de problemen die de jonge huid ervaart. Er wordt gewerkt met specifiek afgestemde producten.

€ 35,00

Gezichtsbehandeling voor de man

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de man om een frisse, zuivere en goed verzorgde huid te verkrijgen en te behouden. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, het verwijderen van onzuiverheden, masker, en een hoofdhuid- of schouder-nekmassage en nabehandeling.

€ 45,00

Wenkbrouwen en wimpers

Wenkbrouwen modelleren € 12,50
Wenkbrouwen bijwerken € 8,50
Wimpers + wenkbrauwen verven € 16,50
Wimpers of wenkbrauwen verven € 8,50