Piura

Massages

SEE massage

SEE massage: scalp, eyes, ears : Dit is een massage van de hoofdhuid, oren en ogen. Ons gezicht weerspiegelt onze gezondheid, gevoel, denken en de emoties. De gezichtsspieren en mimische spieren zijn bijna continu aangespannen; stress en spanningen zorgen voor spanningen in het gezicht, vaak onbewust. Des te belangrijker om deze spieren eens een keer verdiende ontspanning te geven.

€ 15,00  (tijdens een gezichtsbehandeling)

Hotstone massage

Een ontspannende, helende massage met verwarmde stenen en olie. Het heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. De warmte dringt diep door in de spieren waardoor deze soepel worden. U kunt kiezen voor een deel massage of voor het gehele lichaam.

€ 30,00

Mineral rollstone massage

Een ontspannende massage voor iedereen die van ontspanning houdt. De massage wordt gegeven met een massageroller met een kraal van aventurijn, deze manier van masseren geeft een bijzondere beleving. Deze massage is geschikt zowel voor het lichaam als voor het gezicht, voor het gezicht wordt met een speciale roller gewerkt.

€ 15,00 tijdens een gezichtsbehandeling, vanaf € 30,00 voor het lichaam

Klassieke massage

Algehele lichaamsmassage of deelmassage zoals rug/nek/schouders/benen.

€ 45,00 voor rug/nek/schouders of benen

Spadreams reinigingsritueel

Dit reinigingsritueel is een ware beleving, zorgt voor een zeer diepe huidreiniging, ontgifting en voeding van de huid: verwennerij en ontspanning! De huid
wordt gereinigd, gescrubd en daarna ingezeept met een heerlijk geurende natuurzeep; u kunt kiezen uit: Aloe Vera, Olijf, Sinaasappel of Rozen. Hierna volgt een massage met een heerlijke olie, de huid voelt zijdezacht, de energie en fitheid vloeit langzaam weer terug in het lichaam.

€ 45,00