Piura

Massages

SEE massage

SEE massage: scalp, eyes, ears : Dit is een massage van de hoofdhuid, oren en ogen. Ons gezicht weerspiegelt onze gezondheid, gevoel, denken en emoties. De gezichtsspieren en mimische spieren zijn bijna continu aangespannen, stress en spanningen zorgen voor spanningen in het gezicht, vaak onbewust. Des te belangrijker om deze spieren eens een keer verdiende ontspanning te geven.

15 euro (tijdens een gezichtsbehandeling)

INCA massage

INCA gezichtsmassage : anti-aging en ontspanning tegelijk. Een ontspannende massage die enorm veel doet voor de huid. Deze massage stimuleert de spieren en bloed- en lymfevaten en stimuleert het lichaam tot zelfherstel. Daardoor kan het helpen huidproblemen tegen te gaan en het zorgt voor stressvermindering in de huid en voor versteviging van de huid. Deze massage is ideaal voor de wat oudere huid, en werkt preventief tegen voortijdige huidveroudering, ontstresst en revitaliseerd. 

42,50 euro 

Hotstone massage

Een ontspannende, helende massage met verwarmde stenen en olie. Het heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. De warmte dringt diep door in de spieren waardoor deze soepel worden. U kunt kiezen voor een deel massage of voor het gehele lichaam.

vanaf 30 euro

Mineral rollstone massage

Een ontspannende massage voor iedereen die van ontspanning houdt. De massage wordt met een massageroller met een kogel van aventurijn erin gegeven,
deze geeft een bijzondere beleving . Deze massage is geschikt zowel voor het lichaam als voor het gezicht, voor het gezicht wordt met een speciale roller gewerkt.

15 euro tijdens een gezichtsbehandeling, vanaf 30 euro voor het lichaam

Spadreams reinigingsritueel

Dit reinigingsritueel is een ware beleving, zorgt voor een zeer diepe huidreiniging, ontgifting en voeding van de huid, verwennerij en ontspanning. De huid
wordt gereinigd, gescrubt en daarna ingezeept met een heerlijk geurende natuurzeep , u kunt kiezen uit : Aloe Vera, Olijf, Sinaasappel of Rozen. Hierna volgt een massage met een heerlijke olie, de huid voelt zijdezacht, de energie en fitheid vloeit langzaam weer terug in het lichaam.

45 euro

Klassieke massage

Algehele lichaamsmassage of deelmassage zoals rug/nek/schouders/benen

45 euro voor rug/nek/schouders of benen